DayCare

Day Care systemet bruges til, at I forældre selv skal rette stamoplysninger, indhente telefonlister, melde jeres barn fra, når det er syg, har ferie og fri samt give besked om afhentning. Det er via denne side, I opdaterer nye tlf. numre og hvad der ellers er vigtig for personalet at vide. Husk at trykke på gem, når du er færdig med at lave ændringer.

Vi kan omvendt sende jer besked, om tilmeldinger og oplysninger om diverse arrangementer, nyheder, aflysninger, sampasning, eller ønske jer en god ferie :-)

Hvis I ikke kan få adgang, kan det skyldes, at det mobilnummer vi har registreret ikke er jeres nuværende. Kontakt derfor kontoret, hvis I oplever problemer

Gå ind på: http://home.daycare.dk/

SMS service hvor man som forælder har mulighed for at sende korte beskeder til børnehaven via sms. Det kan også være børnehaven, der sender en kollektiv besked/reminder ud til forældrene.
DU SKRIVER SYG ELLER FRI FØRST I DIN SMS. DU BEHØVER IKKE ANDET END SYG ANTON ELLER FRI ANTON DET ER NOK.


Det hele sendes til 1276110


Hente forældre App til smartphone.
Søg efter daycare og der kommer en der hedder Daycare forældre.
På din PC skal du logge ind på home.daycare.dk klikke på indstillinger og smartphone, her skal du oprette din personlige kode, som du fremover skal bruge for at logge på forældreapp på din telefon.