Garderoben

Hvert barn får tildelt et garderobe rum, hvor vi sørger for, at der er navn og et billede af barnet på, og en kasse til skiftetøj.
Vi vil gerne opfordre jer til at overveje, hvor meget tøj der kan være på garderoberummet. Jo mere tøj der er, des vanskeligere er det for jer, jeres barn og os at holde orden derpå.
Når barnet har alderen til det, sørger vi for, som en naturlig del af vores hverdag, at øve med børnene i at rydde deres tøj op, og hænge det på deres garderobe. HUSK NAVN I ALT! da vi ikke bruger tid på at finde ejermanden. Tøj bliver lagt i den sorte kommode ved indgangen.

Derudover skal der være en lille rygsæk, der sidder godt på ryggen (gerne med spænde foran) samt en drikkedunk, som vi bruger, når vi tager på ture ud af huset.
 
Tjek gerne hver dag om hjemmesko, handsker, huer, støvler mm. er på rummet, da det kan ske, at det er et andet sted, end I forventer. Det er jeres ansvar at holde orden på garderoberummet og sørge for, at der er fyldt op med skiftetøj og tøj, der er afstemt med årstiden. Tøj uden navn bliver lagt i den sorte kommode på gangen.
 
Garderoben skal tømmes hver fredag for ALT, så der kan gøres rent. Dvs. alt tøj, sko, kasse med skiftetøj, legetøj, pinde, sten, blomster tørrede frøer og lignende.

I Borggården har vi ikke noget skiftetøj til børnene, og derfor skal i selv sørge for at have al slags skiftetøj på rummet.

Bæreposer og andre plastposer må ikke ligge i børnenes garderober!